MAEK Advies

Ons team

  • Marco Ruitenbeek

  • Kees Huisman

  • Erwin van Logchem

  • Peggy Wittenberg - Van Zundert

  • Zinah El Sayed

  • Plony Wichers

  • Joshua Ajodhiasing

Ons team versterken?
Wij zijn altijd opzoek naar getalenteerde mensen! Klik hier voor meer informatie »

Over MAEK Advies

MAEK Advies is opgericht in 2012 en komt voor uit onze ambitie om te ondernemen. Doen waar we goed in zijn, is onze drijfveer. Leuk vinden wat we doen, houdt ons scherp. Met onze jarenlange Big 4 ervaring als belastingadviseurs maken wij hoogwaardige dienstverlening bereikbaar voor een ieder die daar behoefte aan heeft. Met duidelijke tarieven en zonder verrassingen.

Sinds dag 1 helpen wij onze klanten met hun fiscale en administratieve zaken. Onze cliënten vertrouwen op ons, omdat wij uitleggen wat wij voor hen betekenen. Fiscale kansen maken wij inzichtelijk, financiële informatie maken wij begrijpelijk. Dat vinden wij belangrijk.

Met MAEK Advies als vertrouwde adviseur komen onze klanten verder zonder achterom te kijken. Zonder zorgen over belastingen en administratie focussen zij op de toekomst, gewoon zoals het hoort. Daar zijn wij best trots op.

Onze missie

Onze missie is de belasting die u betaalt nooit meer te laten zijn dan zou moeten. Dit doen wij door op de hoogte te zijn en te blijven van alle fiscale ontwikkelingen die u aangaan. Doordat u ons op de hoogte houdt van gebeurtenissen die van invloed zijn op de belasting die u moet betalen, kunnen wij tijdig passende maatregelen voor u nemen.

Wij vinden dat uw administratie en aangiften meer zijn dan alleen verplichtingen. Het zijn kansen om te groeien, zowel zakelijk als privé. Ons team is er iedere dag op ingesteld om u verder te helpen groeien. Wij zijn altijd bereikbaar en staan klaar wanneer u ons nodig hebt. Daarom vertrouwen onze klanten op ons.