MAEK Advies

Ons team

 • Marco RuitenbeekMarco Ruitenbeek

  Marco Ruitenbeek
  Gedegen. Liever grondig dan half, water (geen koffie) en vrijwilligerswerk.

 • Kees HuismanKees Huisman

  Kees Huisman
  Cijfer goochelaar. Gek op fiscale oplossingen, zwarte koffie en 18-holes golf.

 • Amanda VollemansAmanda Vollemans

  Amanda Vollemans
  Uitvinder van netheid. Fiscaal student. Melk met koffie en suiker. Reislustig fuifnummer.

 • Rens KerkhoffRens Kerkhoff

  Rens Kerkhoff
  Ondernemend. Drinkt alles, durft bijna alles. Avonturistische motorrijder.

 • Chantal van DelftChantal van Delft

  Chantal van Delft
  Fit en fleurig. Skinny latte en smoothies. Dossier held die staat voor haar werk.

 • Interesse?Interesse?

  Ons team versterken?
  Wij zijn altijd opzoek naar getalenteerde mensen! Klik hier voor meer informatie »

Over MAEK Advies

MAEK Advies is opgericht in 2012 en komt voor uit onze ambitie om te ondernemen. Doen waar we goed in zijn, is onze drijfveer. Leuk vinden wat we doen, houdt ons scherp. Met onze jarenlange Big 4 ervaring als belastingadviseurs maken wij hoogwaardige dienstverlening bereikbaar voor een ieder die daar behoefte aan heeft. Met duidelijke tarieven en zonder verrassingen.

Sinds dag 1 helpen wij onze klanten met hun fiscale en administratieve zaken. Onze cliënten vertrouwen op ons, omdat wij uitleggen wat wij voor hen betekenen. Fiscale kansen maken wij inzichtelijk, financiële informatie maken wij begrijpelijk. Dat vinden wij belangrijk.

Met MAEK Advies als vertrouwde adviseur komen onze klanten verder zonder achterom te kijken. Zonder zorgen over belastingen en administratie focussen zij op de toekomst, gewoon zoals het hoort. Daar zijn wij best trots op.

Onze missie

Onze missie is de belasting die u betaalt nooit meer te laten zijn dan zou moeten. Dit doen wij door op de hoogte te zijn en te blijven van alle fiscale ontwikkelingen die u aangaan. Doordat u ons op de hoogte houdt van gebeurtenissen die van invloed zijn op de belasting die u moet betalen, kunnen wij tijdig passende maatregelen voor u nemen.

Wij vinden dat uw administratie en aangiften meer zijn dan alleen verplichtingen. Het zijn kansen om te groeien, zowel zakelijk als privé. Ons team is er iedere dag op ingesteld om u verder te helpen groeien. Wij zijn altijd bereikbaar en staan klaar wanneer u ons nodig hebt. Daarom vertrouwen onze klanten op ons.