MAEK Advies

Vacatures

Cijfergoeroe - Gevorderd Assistent Accountant

24-40 uur | HBO werk- en denkniveau | > 5 jaar ervaring

Wie wij zijn

Onze kantoor-oudste Marco wilde als kind een accountant worden, maar hij werd uiteindelijk fiscalist bij Deloitte. Daarom zijn wij een belastingadvieskantoor met administratieve diensten en geen accountantskantoor met fiscale extra’s. De fiscaliteit staat bij ons altijd voorop, maar we verzorgen ook heel goed de administraties van onze klanten en we stellen uitstekende jaarrekeningen en aangiften samen. Onze klanten vertrouwen ons hun fiscale en financiële zaken toe, omdat we goed zijn in wat we doen en altijd doen wat we zeggen.

Wij willen ons gezellige, gedreven en ambitieuze team uitbreiden. Ons team kenmerkt zich door een losse en informele sfeer waarin alles bespreekbaar is en waarin van alles wordt besproken. We zijn altijd kritisch op wat we doen en we waarderen ieders rol in het team. Bij ons leer je dagelijks bij, want dat doen we zelf namelijk ook. De lijnen zijn eigenlijk altijd kort, je vragen worden direct beantwoord.

Wij hebben in de afgelopen negen jaar een mooie kring MKB klanten om ons heen verzameld. Die klanten zijn actief in binnen- en buitenland. Horecabedrijven, advocatenkantoren, medici en bedrijven uit vele andere branches worden door ons bediend. Van BV-structuren, samenwerkingsverbanden, stichtingen, verenigingen en eenmanszaken stellen wij de jaarrekeningen en aangiften samen. We groeien continu en zijn daarom op zoek naar uitbreiding van ons team.

Wie wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die het net zo leuk vindt om zaken kloppend te maken als wij. Iemand die liever groots werkt in een klein team, dan klein blijft in een groot team. Een cijfergoeroe die in staat is om zelfstandig administraties om te zetten in jaarrekeningen en aangiften. Eén die in staat is om samen met de collega’s in ons team als relatiebeheerder een eigen kring klanten te bedienen. Die verantwoordelijkheid durft te pakken en weet waar hij/zij over praat.

Als je bij ons solliciteert, heb je al de nodige vlieguren gemaakt in dit vak en jij weet dat je met de juiste begeleiding als gesprekspartner voor de ondernemers om ons heen kan optreden. Je achtergrond ligt in de financiële, fiscale of accountancy hoek en je werk- en denkniveau is minimaal op HBO niveau. Bovenal ben je gewoon een positief ingesteld persoon die van aanpakken houdt.

Wat wij bieden

Wij bieden je een marktconform salaris en betalen in mei 8% vakantiegeld. Je neemt deel aan onze pensioenregeling, bij een full time baan horen 25 vakantiedagen en bijzondere prestaties worden altijd extra beloond.

We hebben wekelijks een vaktechnisch overleg waarin we de fiscale finesses van ons vak bespreken. Wil je ondanks alle on-the-job training ook nog een opleiding volgen die je nog beter maakt in wat wij doen? Dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Daarnaast lunchen wij een aantal keer met elkaar per jaar buiten de deur want er is altijd wat te vieren, komen jaarlijks de Paashaas en de Sint op bezoek en houden we een kerstdiner met een mooie speech van Marco. Indien je wilt part-timen, dan is dat natuurlijk prima en mag jij zelf kiezen hoe jij de dagen en uren indeelt. Iedere dag en week opnieuw.

Spreekt het bovenstaande je aan en denk je dat we een goede match kunnen zijn, solliciteer dan direct en stuur je CV en wat leuks over jezelf per e-mail naar ons. Heb je eerst nog wat vragen? Bel dan naar 070 - 415 2202 en bevraag een toekomstige collega!

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld
  • Flexibele werkuren
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding

Tags: relatiebeheerder - assistent accountant – boekhouder - fiscalist

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Salaris: €3.000,00 - €5.000,00 per maand

Solliciteren?

Wij zoeken altijd nieuwe, getalenteerde collega's die net zo gek zijn op financiële zaken kloppend maken, op interactie met cliënten en op adviezen bedenken en implementeren als dat wij zijn. Behalve een enthousiaste en ambitieuze instelling heb je minimaal een (bijna) afgeronde HBO opleiding in een administratieve richting (bijv. HBO Accountancy of Bedrijfseconomie). Ervaring in het verwerken van administraties, samenstellen van jaarrekeningen en het maken van aangiften is altijd welkom. Bovenal vind je het vak écht leuk en geniet je ervan als debet weer gelijk aan credit is en je voor onze cliënten belasting kunt besparen.Spreekt het bovenstaande je aan, stuur dan je sollicitatie aan info@maekadvies.nl en wie weet zitten we binnenkort met elkaar aan tafel.